29

tycker inte det är speciellt roligt med bloggen. får väl se om jag får något ryck, annars är lär här förbli ganska dött..

25

Ligger redan i sängen! Mår halvkasst så ska försöka sova bort det. Jävla förkylning! Har iallafall haft en mysig vecka och hoppas på en lika mysig helg med Ullared, julskyltning, kalas och lite annat mysigt! Uppdaterar mer imorgon!

20

fredag: mys framför idol med julia och victor och massor av förberedelser för lördagens bravader!

lördag: scones till frukost och fixning inför kvällen. framåt eftermiddagen begav jag mig mot jobb för invänta jimmis överraskningsfest som blev jättelyckad! väl hemma på natten gjorde jag och älskling goda mozzarellasticks i ugnen till nattamat.

söndag: har börjat julpynta lite. blir inte så mycket detta året i och med att vi ska flytta så vill vi inte lägga massor av pengar på det nu. vid tre-tiden åkte vi till råå och julskyltningen. miltons första jul, aw! nu ikväll blev det lite fika och så här hemma.

17

denna veckan (tror jag) ska jag börja julpynta lite smått här hemma. blir inte så mycket pynt eftersom jag tycker det är onödigt att köpa massa saker innan vi ska flytta. men lite mysigt med ljus, ljusstakar och så blir det iallafall!


igår var jag och älskling med hans systerbarn på busfabriken. lekte pjätt och sprang runt som två små barn. roligt hade vi iallafall (och träningsvärk idag, pinsamt nog..) idag blev det lite sent fars-dag mys hos mamma och roger och sen gick jag och syrran en kvällspromenad. nu har jag (läs:johan) precis tagit upp julsakerna från förrådet så nu är det bara städningen som återstår det är dags att pynta lite. har precis uppdaterat min Iphone också! skulle gjort det för flera dagar sen, men alla vet ju hur det är med dem där "måstena"...

111111

ligen helg! ska docka jobba hela helgen och varenda minut från fredagmorgon till söndagkväll är planerad. men vad gör det? det är JU helg! bästa känslan!

har varit hos pappa och ätit lite fars-dag middag. har inte träffat min lillbror på mer än två veckor och saknat honom så! världens bästa lillebror! nu ska jag snart sova, är så vansinnigt trött och ska upp ganska tidigt imorgon och jobba. efter jobb blir det kalas och sen hem till oscar och katarina framåt kvällen. på söndag är det jobb och valpträff i hörby. en riktigt bra helg, alltså!


nytt.

Dem två lyktorna längst till höger är nya och blev direkt favoriter!

.

Kan ni inte tipsa mig om några inredningshemsidor? vilka som helst!

7


en skabbig bild på mig (inte milton såklart) för några dagar sen.
tråkig utväxt man ligger inne med. varför blir blont hår så skabbig snabbt?
(kan ha något att göra med att jag kom från jobbet och hade en frisyr som nog inte ens får kallas frisyr .....)
får bli en toning för att liva upp färgen lite snarast.


7

sitter och meckar lite med inredningsalbum. har verkligen blivit mer och mer intresserad för inredning. tänk att få jobba med det! vilken dröm! har varit en rätt så lugn dag. varit på lite kalasfika och inte så mycket mer. veckan ser lugn och inte allt för rolig ut, änsålänge .....

världens finaste milton.


winter.

Detta har jag pysslat med nu ikväll! massor av vintermys i lägenheten!

fina!

/imagemagick/media/29080003-01-m01.jpg

2

jag är så glad för allt just nu. har få men dem finaste vännerna, massor av extrajobb framöver, vi fick sålt vår soffa igår så nu kan vi börja kolla efter en ny, har den bästa familjen man kan tänka sig, har den bästa sambon och hunden som finns, ska flytta till en helt ny "lägenhet" i mars och massa meeeeer! idag är jag verkligen glad :)




vitt

ska börja samla på vita golvlyktor. vill ha ett helt hörn fult med lyktor i vår nya lägenhet! eller kanske ett hörn av terrassen?

1

sitter i en myshörna i storarummet med massor av täcken, filtar och kuddar på golvet. vi sålde vår älskade soffa idag så nu blir det golvet tills imorgon då vi hämtar en lånesoffa. vi får inte plats med den när vi flyttar så lika bra att sälja den. tragiskt! nu blir det soffjakt, DET är roligt! tror dock att vi väntar till vi flyttat in och köpa en, så mått och allt blir bra. bara 4 månader kvar! (haha)