regnigt sommarlov

regn regn regn.. ovanligt? :/ suck!

igår efter jobb stack jag hem, fixade lite och sånt.. sen vid 9 cyklade jag till donken, mötte upp sandra och julia.. så cyklade vi till pålsjö, till mahkz. festen var väl, ja.. jag hade iallfall roligt med dom som PRATADE med oss. mådde dock sjukt illa mot slutet. var hemma ganska tidigt, både för jag mådde illa/alla drog/blev ledsen.. men i det hela var det kul (: imorse när jag vaknade mådde jag illa fortfarande.. gör det fortfarande. :( om en halvtimme kommer plast hit, så ska vi till haket eller något och käka. MUMS! är riktigt hungrig, speciellt på en veggie pizza elr kanske falafel, wiiih. sen vid 6, kommer mormor och dom hit, så ska vi käka lite (igen!)  jordgubbar, åh :D sen ikväll vet jag inte vad som händer ännu. ska iallfall ta det riktigt lugnt! typ, glo ngn film, kränga chips med dippa och bara mysa. låter najs!  hahah, kan inte låta bli att le lite när man tänker på alla dom som är på vhen.. just nu ÖSRENGAR det, + att det åskar och blixtrar. mmmmh, mys! nä, nu ska jag ut med hunden.. ha en bra dag allihopa.


varför?

uuh, är helt trött och sliten! jobbade hela dagen igår, jobbat idag, ska jobba imorgon och dom frågade om jag ville jobba på lördag. :/ är tröööött på det redan, fick schemat igår också.. bra tider faktiskt! plast kom till donken igårkväll lagom till jag slutade och regnet VRÄKTE ner, hahah stackare. philip satt också där och väntade på att jag skulle sluta. :) efter det cyklade vi allihopa ner till stan, gck och köpte godis och chips, sen kollade vi fjorton suger och hata göteborg. IGEN!! haha. men älskaaar dom, speciellt hata gbg. wiiih! nu ligger jag i sängen efter några timmar på jobbet, tar det bara lungt och så. mamma kommer strax med lite mat :) muums. ska käka, duscha och fixa mig, sen med pappa och käka lite igen ;b haha! jeep. ikväll har jag ingen aning om vad som händer, tror faktiskt att jag ska ta der lugnt ikväll :D skriver mer sen iallfall..

svag

åh, jag klarar det inte!

ger upp!

long way

för att dämpa den deppiga perioden man är inne i, shoppar man! jag, sandra och julia tog en fika på ebbas vilket var sjukt längesen vi gjorde :o, och sen gick vi i stan. köpte två klänningar och en kofta. kändes genast LITE bättre :) när jag kom hem, klippte jag mig.. blev inte stor skillnad? känns skönare iallfall (: sen käkade jag. nu sitter jag här och väntar på kära julia olsson, som är lika seg som vanligt ;p (skoja, det är sandre som är seg!) haha. vet inte vad som händer ikväll :/ som vanligt! blir lika deppig när man tänker på det.. ska jobba imorgon, torsdag och fredag, så sugen på donken - KOM DIT! heeejs


<3

image75
JAG ÄLSKAR ER!
vi fyra, alltid tillsammans. okej? vi har lovat, vi har tummat och vi har lillat, så såhär blir det.
jag lever resten av mitt liv med er, plast.

deppigt

usch, vilken dag och vilken kväll. det ENDA roliga på hela dagen var när jag fick träffa julia och fie. resten har varit mög! har sovit, vilat, kollat tv, suttit vid datorn .. och ingenting mer! förutom när jag var med julia och fie och snackade om ett endagarsjobb på ett bröllop. vi 3, ska passa 10-11 barn i åldern 4 månader - 5 år, som snackar engelska och tyska. lycka till på oss! haha :D kommer bli intressant alltså. efter det gick jag och tiomunkar till mcdonalds och åt glass, mums. träffade paula där också, vi kan inte hålla oss därifrån? haha. jeep, annars har det inte hänt ett skit, därför är jag sjukt deppig just nu.. sitter här och bara tänker och tänker, inte på något roligt, tyvärr. jag är helt allvarligt så trött på mig själv, trött på allt vad det gäller mig. jag vet knappt vem jag är längre, jag bara lever livet och varje dag bara flyter förbi, med mer och mer saknad efter något man inte har. jag är så trött på det! spyr snart. så snälla emelie, ta dig i kragen och gör någonting åt ditt liv för fan! jag är så trött på att jag inte vet hur jag vill ha det, och att jag aldrig kan stå för hur jag tycker när det gäller en sak, andra könet. det har bara blivit värre och värre detsuttom, och jag får höra det av fler och fler.. det är inte det att jag inte vågar ta chansen, eller ja.. det blir bara så, och det får jag sota för nu. VERKLIGEN. nä, jag orkar seriöst inte sitta här och vara en desperat 16 (snart 17 :D) åring som bara klagar på livet. jag har ju ändå så mycket som vissa andra inte har fortfarande, jag har min familj.. iaf, mamma, syster, låtsas pappa, katt och hund, även om det är som det är så känns det som alltihopa har fört oss närme varandra, vi hjälps åt nu vilket vi aldrig gjorde innan. jag har mina vänner, som jag just nu lever för. <3 jag hade en pojkvän, som verkligen vad perfekt, underbarast men som tyckte precis som jag, att det var dags att gå från att vara tillsammans till att vara såkallade "bästa vänner" vilket inte funkar speciellt bra.. saknar ärligt talat någon att ha där, brevid sig. saknar dig tim, helt allvarligt. men jag vet att det hade säkert blivit lika dant igen, lika uttjatat så därför tänker jag inte ens försöka göra något åt att jag saknar dig. du är iallfall den mest underbara killen jag vet, glöm inte det. har ett jobb, vilket jag är sjukt glad över just nu, så skönt att vara där.. bara få koppla bort allt och inte hinna med att tänka på något annat än "vilka var det som skulle ha den och den hamburgaren?"   så.. det kunde ju varit värre. visst?

jag har en idé, för att gå vidare och kanske känna mig piggare och gladare ska jag förnya mig själv lite.. jag ska färga håret, klippa mig och rensa garderoben. :D perfektamente. och allting ska fixas imorgon, alldeles själv!

over and out.

VILL HA

image74
jag blir heelt galen! vill ha denna toppen så sjukt mkt. (från forever.21) men dom skickar ju inte till sverige. så nu undrar jag, om det är någon som vet om dom ska börja göra det eller det är heelt hopplöst att få tag i kläderna?

odd molly


den första klänningen är mammas, men jag använder den mer än henne, hhi. sen andra köpte jag nu till midsommar, så söt! det tredje linnet kommer nog i brevlådan vilken dag som helst. & den sista "tröjan" har jag haft ett tag nu. älskar verkligen oddmolly kläder alltså! så fina gjorda, detaljer osv. wiiiih, mer oddmolly åt folket!

planer

filmkväll igår, myyys var det :) var väl hemma vid halv 12 eller något, var heelt slut så jag somnade typ på direktan. haha! vaknade vid 10 av mamma :/ har typ sovit tio timmar, men är ändå sjukt trött alltså. vad är felet? iiih. vill bara sova sova sova. idag har jag inga direkt planer, ska ta det lugnt och kolla någon film kanske. vädret suger ju, som vanligt i sverige. börjar ge upp vad det gäller vädret i skåne. vi har väl haft vårt? :o usch. nixpix, ge oss VARM SOMMAR med SOL nu!! känner att jag inte har några som helst planer inför sommaren, segt.. men något ska man väl kunna hitta på :)  nu ska jag läsa lite bloggar och sånt. haa det!

wiiih

igårkväll softade plast med shirre och lerre i bögparken, och lite i staden. var mys! <3 var hemma ganska tidigt, softade bara och sånt sen (: idag har jag jobbar 10-17. RIKTIGT SEGT! :o dock roligt folk som jobbade idag, så det tackar man för :D alla var typ yngre än 20, mrh. haha! nu tar jag det lugnt bara, ska iväg och kolla film vid 8.. alltså ännu en soft kväll (och softväder.) jeep, uppdatering later! adios

pardeeey

yeeeep - vilken midsommar alltså! herregyd. tänker inte gå in på detaljer.. men jag är så sjukt glad att mina vänner är som dom är, <3  tack för igår, ni är guld värda! inget jobb idag, men imorgon mellan 10-17, så det blir lugnt ikväll för min del. kaaanske blir en filmkväll, skulle vara mysigt :D uppdaterar senare! <3<3

svensk midsommar

 = regn regn regn. BLÖÖÖÖÖÖÖ! tänk om det hade varit stekande varmt och en stor sol på himlen nu.. så underbart det hade varit! istället blir det midsommarfirande ute i trädgården med REGN. hoppas iaf på en sjukt rolig fest sen, sjuuuuuuuukt rolig! vet inte vad jag ska ha på mig.. oddmolly klänningen som jag har köpt, en guldig gina tricot klänning (som ALLA andra har.) eller en blommig, den jag hade på avslutningen. blir tufft å välja ;p nu ska jag snart gå och sminka mig och sånt, sen hjälpa mamma med maten så den blir klar till 5. och vid halv 6-6 kommer plast. feeesta som plast bara kan, upp till bevis! <3 

ha en trevlig midsommar sverige.

mcdonalds

kom precis hem från en helkväll på donken. wiiiih, tänker ni säkert då.. livet hon har liksom. haha! men så är det när man jobbar på donken, är kanske lite arbetsskadad? :D nejdå. satt där med fi och väntade på att sandra och julia skulle sluta, så vi kunde snacka lite. ni är underbarast alltså, skrattar alltid sjukt mkt med er. IMORGON säger jag bara, imorgon! <3 var ska ni alla fira midsommar? :)                                                                                                                                                                                       


willys


varit och handlar lite mög till imorgon nu. :D hoppas på en lyckad kväll alltså, mjaaouh. hihi! nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, sen kommer mamma hem och då ska vi och handla lite.. igen! suck. sen ska jag nog till donken med fi och hälsa på julia och sandre. <3

älska skor!


 

godmorgon

nu har jag städat :D känner mig väldigt duktig! och nu är rummet fint till midsommar.. hoppas jag ;> haha. igårkväll kom sandra och julia hit, så kollade vi hara göteborg <3<3 mah, som jag älskar. HAHA. efter det gjorde vi kaffe och satte hos på min balkong och bara softade, snacka och sånt i typ 3 timmar. SJUKT mysigt att vara med er, ni är bäst babes. annars är det en lugn dag idag, ska köpa lite juice och things tills imorgon med plast, sen kanske kolla film eller något. :) ladda inför imorgon liksom ;b hah. kom på att jag missade pussicatdolls igår :o  någon som såg det, som kan berätta? :) hihi. vem åkte ut? aja, nu ska jag börja göra vid mig lite. ha det najs.

<3

image56
15 underbara månader tillsammans, tack <3. du kommer alltid vara en utan mina bästa vänner, glöm aldrig det.

bortspolad

image55
såg precis denna filmen :D var väl ganska så bra.. den hade säkert varit roligare på svenska dock. jaja :) annars idag har jag varit i stan och på stranden med lisette. fräckis, johan och en annan var där också. men var inte så värst bra väder, så vi stack till bomb och käkade kebab istället., där träffade vi långesebbe och gordon också. efter det gick jag hemåt, är helt slut i hela kroppen. blir tidig sovning ikväll, känns det som.. snart kommer tim hit, ska prata lite och så. senare ikväll vet jag inte vad som händer, blir iallfall lugnt. nu ska jag fixa lite innan tim kommer.

ny design

fixat lite med designen, snabbt & lätt. blev väl sådär, får fixa mer imorgon. orkar inte just nu ;p


promenad

blev pizza idag :D mums! efter det stack jag ut med julia och sandra. gick en lååång runda, först satt vi lite i min fina trädgård, sen gick vi till gröningen, satt vid hif bryggan och sedan vidare till fria där vi också satt ett bra tag, med chirre och lerre. älskar att vara tillsammans med er, kan verkligen snacka om allt med er & ni finns alltid där när man behöver det, och det bästa av allt med er är att ni alltid får mig att bli glad när jag är ledsen eller sur.. ALL KÄRLEK TILL ER <3. fridaaay kommer bli så sjukt roligt :) wiiih. longing. annars blir det lugnt ikväll, och imorgon också. ska handla lite stuffs och så! skriver kanske lite senare, nu ska jag glo film igen. kollade förresten fjorton suger innan, älskar sånna filmer! typiska fjortisfilmer, men ändå.. haha! vad tycker ni om för filmer? :D


dk

sveeeeeeerige <3<3! jag älskar verkligen svensk sommar alltså. iiiiiih! vaknade klockan 10 idag, gick upp fixade mig och gick och tog ut pengar. plast kom hit vid tio i 11, så cyklade vi till sundsbåtarna. spraaang på båwthen, och åkte till vårt kära grannland för att fixa lite till midsommar. blev liiiite mer än vad jag tänkte att det skulle bli, HAHA! as gött :D nu kan midsommar inte bli bättre! wiiih. efter shopping i dk, gick vi till donken och käkade goood glass <3 älska. sen gick jag hem, fixat lite ärenden till mamma och så. nu ska jag glo film hade jag tänkt, kanske lite tråkigt i detta vädret ;s men mååste se goal 2 som jag har laddat hem. blir nog snabbmat idag, mums! och ikväll blir det softing på gröningen med plast, bara sitta och snacka & så. om jag inte ska träffa timmsan, behövs.. blööö, blir så ledsen när jag tänker på hur det är och vrf det är som det är. allting är ju trots allt mitt fel :'(  men jag kommer alltid finnas här för dig, oavsett hur det blir. <3<3 1,3 år är inget man bara kastar bort, aldrig!  jeep, nu blir det filmis.


shopping


börja blogga igen

lalalala, sjukt längesen jag skrev. :o har haft fullt upp hela sommarlovet hittills! har gjort massa roliga saker, festat med plast (sjukt kul!) umgåts med folk, solat & badat, grillat, softat, käkat glass, jobbat och bara njutit av att vara ledig. tänkte bara blogga lite igen, om vad vet jag inte riktigt än ;p menmen.. denna veckan ser lugnare ut än förra, igår var plast i stan och kollade på martin & sounds <3. mjaaa, jesper! thi. förfestade lite här & så innan vi gick ut. idag blir det bara en lugn dag. har varit i stan 2 gånger, ena gången köpte jag två klänningar och en BH, den andra gången köpte jag min äääälskade odd molly klänning! grr. den är så sjukt fin! (kommer bilder på allt snart.) jeep, nu är man fattig till den 25. :\ imorgon bär det av till dk, ska inköpa lite stuffs tills på fredag (midsommar.) :D:D så mysigt det ska bli <3. ska iofs regna, och det kan suuuga! paraply, ösregn och klänning, bara ben, jordgubbar och snaps = svensk midsommar.. så kommer det nog alltid att vara? på onsdag har jag inte bestämt ngt, inte torsdag heller. fredag är det fest fest fest(a)! wiiih. sen jobbar jag heela helgen efter det.. blö.  skriver mer sen, ska käka nu.

tack

tack för du finns vid min sida tim tillgren. helt seriöst, du är bäst <3

livet

sitter här och funderar.. hur allt var för typ 2 år sedan.. hur perfekt allting egentligen var, till skillnad från nu. blir så ledsen när jag tänker på hur det är, att detta är på riktigt. så mycket hemskt som har hänt dom senaste 2 åren, vad jag och min familj har gått igenom hittills.. snart orkar ingen av oss längre, det känner man. vi bara lever, varje dag går och vi bara fortsätter kämpa och intala oss själva att "jo, men det blir bättre." ingenting har blivit bättre, INGENTING. allting har bara blivit värre, sämre. för 2 år sen, kunde jag klaga på att jag bråkade med mamma för typ en liten piss sak som att behöva hjälpa till hemma osv. så är det inte längre, nu är det allvarliga saker vi pratar om här hemma. jag minns, hur jag klagade över allt - när det egentligen nästan var perfekt. nu vill jag inte klaga längre, jag vill inte höra folk klaga, inte om dom verkligen har något att klaga över. det räcker någon klämmer ur sig något som har med detta att göra, mina ögon fylls med tårar och jag vill bara springa därifrån och aldrig komma tillbaka. mina drömmar på nätterna handlar om att allting blir bra, som förut.. allting känns bara piss, seriöst. och ännu mer piss känns det som när jag skriver om sånt här, på en offentlig blogg. DÅ är man deperat. det är inte så att jag inte har någon jag kan prata med, jag vet bara inte vad jag ska säga.. har inte riktigt förstått att detta är på riktigt, inte förrän nu. är det hoppet som lämnar oss? jag vill inte inte inte. jag har bara en enda önskan i livet, och det är att min familj ska bli frisk igen, allihopa. livet är så jävla hårt, och orättvist. varför, just dig?  för varje dag som går, känns allt mer skit och komplicerat. för 2 år sen kunde jag aldrig tänka mig att det skulle bli såhär, ALDRIG. sånt händer väl aldrig? och varför skulle det hända just mig, och min familj? det gjorde det och vi har verkligen kämpat. jag, mamma och elin m.fl har tillsammans sett saker vi aldrig ens hört talats om. jag önskar att jag kunde säga att det blir bra igen, att allting blir som förut, att vi kommer bli glada och lyckliga igen - men det kan jag inte. jag är rädd, räddare än jag någonsin varit och jag vet inte vad jag ska göra. vad kan jag göra? kämpa? fortsätta som vanligt? nej, jag orkar inte mer. jag orkar inte spela glad och lycklig, när jag inte är det. jag orkar inte skratta, när jag vet att du mår som du gör.  för oss alla, snälla kämpa.

 

jag behöver dig i mitt liv, vi alla behöver dig.

mys

iiiiiih, världens mysigaste kväll igår :D jag, sandra och julia fikade först på beleza, satt där ganska så länge.  efter det gick vi en runder lite, köpte nötter och skit.. sen gick vi på biu & såg potc. (pirates) den var skit bra, (kaanske lite väl rörig för mig) det enda som var dåligt var den halvtimmen dom bara slogs. HATA! haha. sen gick vi allihopa hem, var väl hemma vid 1 cirkus.  tack för igår, ni är bäst! INTE NOO, MEN NOO.

har typ inte sovit någonting alls inatt, pgr. av mitt jävla knä och arm. SUG. fick iallfall lite sömn, och nu är jag pigger. skulle egentligen solat vid 11, men där fanns inga lediga soltider på heeeela dagen - så det sket sig. ska sola imorgon istället :) så nu sitter jag bara här och glor, blö blö.. ska snart duscha och fixa mig, sen träffa tim idag. tror han ska sova här inatt också. vi får väl se :) senare ikväll får vi se vad som händer, vill göra något iallfall. dock inte retro iallfall! orkar ikke det. haha.  nä, nu blir det en varm duschning..

FEST

igår var helt underbart! jag, sandra och julia gick till ninas place, vid haket. där väntade redan annie, nina, julia och fi. dom hade gjort as fint med ballonger, partyhattar, fina glas och massa :D  vi hade med oss ännu mer goda saaker + att dom hade as mkt redan, värsta baren hade vi, plus att vi hade ett helt paket piggelin som väntade på att käkas upp  :D började blanda och ha oss, mums. vissa drack fortare än andra, HAHAH. hade as kul hemma hos nina iallfall. julia var inte liiiiiite packad, mah. :D:D var så sjukt kul. åkte till rydebäck, till lidahl. var inte alls lika kul, så vi åkte tillbaka till knudan och sminkade julia istället :;p så fin blev hon. haha! en lyckad kväll babes, <3


17 år :D

grattis sandre, som fyller 17 år idag :'D OCH vi som skulle ha fete fest idag, allt var perfekt. men såå säger dom att lokalen har blivit uthyrd! möööh. kan det bli värre? vi är alltid så sjukt sena ute alltså, nu får vi skylla oss själva.
IDAG = sandras födelesedag och vi vet inte hur vi ska fira den. jiiiippi. jag vill till steakhouse :D tah. vi får väl se.. skulle egentligen jobbat idag och igår, men mamma ringde dit. klarar inte att jobba när jag mår som jag gör nu, elr när det är som det är nu. iaf, hoppas på en lyckad kväll på ett eller annat sätt. förresten, skolan är typ slut och vi har inga prov/läxor kvar. GÖÖÖÖÖÖTT (!) har fått reda på dom flesta betygen också, och änsålänge ser det bra ut. är riktigt nöjd, hoppas bara jag orkar 2 år till. :o yeas,
idag - hm. fira sandra hoppas jag :D
söndag - tim? <3
måndag - skolan, 9-1. ska vara på gröningen hela dagen :) 
tisdag - lediga :D shopping. retro? (kommer inte ihåg vilken dag det var.)
onsdag - leeeediga! retro? 
torsdag - skolavslutning. sen hem till karolina och fika i äholm. sen PAAARDEY all night long!
fredag - SOMMARLOV FÖR FAN. <3<3<3<3<3

lite värme och sol är det enda som fattas nu..