tisdag.

ett par högklackade stövlar/boots, ett par låga kängor, höga shorts i mocka/manchester eller något tunt tyg med skäp i midjan, vinterjacka, ankellånga, höga byxor i tunt material med skärp, baströjor och linnen, mysiga långarmade tröjor och tjocktröjor.
detta hade mättat mitt shoppinghumör lite. 

fick köpt en ny söt klänning, en topp, ett mockaskärp på h&ms barnavdelning iallafall. fick äntligen köpt två bhar på change också, 850 kr totalt. fy - men så värt det! storlek 70G och dem sitter skitsnyggt!

.

jag älskar verkligen långt hår, men så som jag har behandlat mitt hår med färgningar, plattång varenda dag och inte klippt mig på länge funkar inte i längden. på torsdag har jag en klipptid klockan 15:00. funderar starkt på att klippa av en ordentlig bit för att få en nystart. jag vill ha långt hår, men samtidigt vet jag att mitt eget hår inte blir mycket längre eftersom det är enormt slitet. och även om det blir långt lär det inte bli snyggt. ska försöka hitta en bild på hur jag vill ha det och pratat med min frisör på torsdag. vill ha ett fräscht, välmående hår.
det lutar att bli en klippning som bilderna nedan. så fräscht och snyggt! har inte den längden på min lugg dock, så får se om det går att klippa ihop ändå .. bilderna är lånade från snygga angelica blick.

SUGEN!

Sugen på att köpa nya skor, var extremt längesen sist .....

.

På väg hem till oss. Blir perfekt ovanför köksbordet i nya lägenheten!


TORSDAG.

Idag har jag äntligen varit hos frisören! fick en tid bokad, välja precis vad jag skulle göra och sen bara njuta! gjorde ljusa folieslingor, neutraliserade med toning och gjorde sen micromist behandling. blev skitnöjd! bilder kommer när jag har fixat håret lite mer (ösregnar ute).

annars fick jag en jättefin silvrig spegel, pengar, presentkort, trosor, noppning/färgning av brynen, två parfymer, blommor och annat roligt! det kommer bilder på allt snart!



måndag.

Idag känner mig mig fet. riktigt äcklig. hatar dessa dagarna. spelar ingen roll vad jag gör, känner mig ändå som en tjockis och blekfis. 

har iallafall skrubbat vår toalett uppifrån och ner. allt mellan kaklet och golvet är skinande rent. alla mina förvaringslådor och badrumsskåpet är organiserat. har hunnit med att umgås med julia också. effektiv tjej! 
nu är jag helt död. men känner ändå att jag vill komma ut en sväng. får se vad jag hittar på! 

11 dagar kvar!

fredag.

om 45 minuter fyller jag år! hurra hurra hurra till mig! 

och om exakt två veckor hämtar vi vår älskade milton. jag är glad! 

har varit en mysig dag. först jobb, sen födelsedagsfika med julia. kaka, present & massor av prat. sen åkte jag och min finaste ut och handlade inför mitt lilla kalas imorgon. maten åt vi på väla & jag fick även reda på min BH-storlek en gång för alla. 70G hamnade den på. hoppsan hoppsan! när jag skulle operera mig sa jag att jag ville ha max en D-kupa. slutade med en G-kupa. men är ändå glad att jag litade på läkaren och att det blev större. nu tycker jag inte att dem är alls stora! 

jaja, nog om det! nu ska jag njuta av att det är helg!

torsdag.

den 1 mars 2012 flyttar jag och älskling till laröd. en stor 3 våningslägenhet med trätakterass. jepp jepp! är så otroligt glad och tacksam över att jag har det så bra som jag faktiskt har det. nu ska jag ta varje dag som den kommer och bara njuta. det finns bara en enda sak jag inte är nöjd med, en enda! och det kan jag stå ut med ett tag till! trevlig kväll på er!

.

fredags
jobbade som vanligt & på kvällen var vi på fredriksdalsteatern. den var riktigt bra & fick mig en del skratt! 

lördags
låg ute och solade en timme innan det var dags för konfirmation. efter mat & tårta åkte jag & johan ut till johans bror där vi stannade hela kvällen.

söndags (idag) 
startade dagen med en frukost och sedan en bilresa till höör & vår lille bebis! han är så fin! sen blev det jobb några timmar och nu ikväll har vi käkat mcdonald's hos svärföräldrarna och vandrat helsingborg runt. resten av kvällen blir det enbart mys!

tankar.

undrar varför man aldrig kan nöja sig egentligen? just nu syftar jag mest på utseendet, men det gäller egentligen allt. varför jagar man hela tiden efter någon slags perfektion som egentligen inte finns. och om den finns vet iallafall ingen vad den är då perfektion är olika i allas ögon. men är utseendet så viktigt att vi ständigt jagar nytt och aldrig nöjer oss? kan vi bli tillräckligt bruna? kan vi bli tillräckligt smala eller vältränade? kan våra läppar bli putigare? kan våra bröst bli för stora? kan få fram den "perfekta" hårfärgen eller den finaste sminkningen?

jag påstår inte att jag inte är såhär, att jag inte söker någon slags perfektion, men jag bara undrar varför det är såhär och vad det är vi vill uppnå egentligen? vi lever våra liv, i ungefär 80 år, sedan dör vi och ingen vet hitills vad som händer med oss. vad är det man försöker uppnå då? man utbildar sig till något "fint" vällönat jobb, man jobbar med något man egentligen kanske inte vill, man försöker vara alla till lags och försöker uppnå någon slags perfektion som man aldrig ändå uppnår. varför inte bara leva i nuet, ta varje dag som den är & inte tänka så jävla mycket? so what om du väger 3kg för mycket, din hårfärg är lite för mörk, du inte har råd att göra ve naglarna varenda månad eller är lite för blek. vad gör det egentligen? vi har inte tid att lägga energi på sånna saker, när vi kanske bara får leva ett liv och allt vi ändå försökt uppnå ändå försvinner.

jag vet inte. bara en liten tanke jag fick nu ikväll. jag tycker om att vara fin, att känna mig fin, men man kanske borde sluta lägga ner så mycket tid på att bli "finare" och vara nöjd såsom man är! som sagt, en tanke bara ...

tisdag.

- solarium och promenad imorse
- jobb 10-15
- solande på balkis
- passade lillebror med älskling. en runda i jordbodalen.
- ätit god mat med johan och ingela.

min tisdag.

tisdag.

4 veckor gammal bebis!


min dag.

om 12 dagar fyller jag år,

locktång
svart och vit BH & trosor
en riktigt bra inpackning för slitet hår 
150 st extensions
långklänningar / långkjolar
färgning & noppning av ögonbrynen 
presentkort på väla
pengar

står på min önskelista!



måndag.

Sitter med slingfärg i håret nu efter en fullspäckad dag. jobb, väla för lite REA-shopping (har blivit duktig!!), shopping till vår lille älskling, fika, en runda i bilen och jordgubbeshopping på MAXI. när vi kom hem gick vi ut och gick en ordentlig runda i pålsjöskog och ner om stan. gick inom mamma och roger och fick mat i magen också! nu är vi hemma och ska äta jordgubbar med mjölk till kvällsmat. är oerhört glad att du finns, johan!

söndag.

Självklart skulle det bli fint väder idag när jag skulle jobba extra. Försökte vara positiv och det gick väl ganska bra! Hade två bussar idag på jobb, roligt roligt! Blev en "liten" glass på sofierokiosken nu ikväll med, som belöning liksom. Jaa, jag hittar sätt att belöna mig själv oavett vad.. nu har både jag och johan kastat våra lökiga kroppar i soffan för resten av kvällen. Mindre en än månad kvar till en hel månads gooo semester nu!

lördag.

I helgen har jag och älskling varit hundvakter åt fina buster. idag tog vi bilen till jonstorps marknad där jag köpte en långklänning och lite annat smått. sen åkte vi en lång runda "inom" mölle och kullaberg. har mått konstigt hela dagen och fick mitt svar på varför för en stund sedan .. har nämligen precis åskat & ösregnat. har lagat god middag och myst i soffan med älskling & buster hela kvällen. en mysig lördag! 

imorgon ska vi jobba! och sen är det bara en vecka kvar till vi åker och träffar vår älskling igen.
jag & buster idag. mölle i bakgrunden.

lillen

Fyra veckor kvar tills vi får hem vår lillkille idag! Han fyller även 4 heeela veckor idag!
En vecka gammal!
7
två veckor gammal!


Fler bilder kommer!