the love you leave behind..

Svart eller vitt, för dig finns inget mittemellan eller grått.Ta mig förhelvete aldrig förgivet.

just stay strong

Ullared & Malmö blev perfekta shoppingdagar! Jag har nu 2 nya jackor, 2 koftor, 1 par stövlar, massvis med smycken och annat viktigt, ny klänning, julklappar och massa mer. Älska älska älska, loves it. Resten av tiden har gått åt att typ, sova. haha! Varit så otroligt trött, hängig och slapp. Idag blev det dock fika med plast, mysigt som fan. Snackade och så i massa timmar. Dem ska till Cardinal ikväll, precis som resten av helsingborg. Mjaou, not me av massa olika andleningar. Men på fredag girls, då är det bowling, chips och tempel. Längtar!

Designen

Sådär ja..
Mekkat lite med desginen, ser förjävligt ut men orkar inte mer nu så får vila lite. haha!
Blir tacos ikväll, namnam.
Nu - musik!

If i were a boy..

Hej!
Gårdagen var perfekt!
Jag & älsklingen åkte en runda och köpte massvis med godis.
Senare på kvällen kollade vi på "när mörkret faller" som min religionlärare rekommenderade.
Riktigt bra & vettig film, så se den!  Idag har jag  vaknat sent, varit i Bårslöv och hälsat på min söta 2 månaders kusin osv. Blev en sen men god frulle med! Nu är jag hemma och ska bara ta det absolut lugnt till ikväll då älsklingen kommer hit igen. Blir en tidig morgon imorgon, ska åka till Ullared redan vid halv 8 tiden. Ska shoooppas både det ena & andra. På kvällen blir det sovning hos dadi och på måndag Malmö med mer shopping. Mmh, njuter. Sen är det lov och bara softe! Ut och äta med patrik på tisdag, sen träffa plast och sånt i dagarna med. Nu ska jag sätta på tvn och lägga mig och njuta lite. Skriver senare!

Ja, titlen på detta inläggen - If I were i boy med beyoncé har väl ingen missat? Årets låttext enligt mig! Riktigt bra.

Nu jävlar!

Satt och skrev ett helt nytt blogginlägg igår. Långt och med massa smaskiga detaljer. När jag skulle förhandsgranska det slutade dock mitt internet att fungera så där rök det. Hm.. Minns knappt vad där stod. Bloggandet ska iaf tas tag i igen och skrivas regelbundet. Har saknat det men inte känt någon motivation.

Idag regnar det och har sig i helsingborg the fuckin' håla. Innebär myskväll för min del, god mat, film & bara softe. Patrik fick körkort igår, grattis grattis baby! Imorgon blir det fika och jobb och söndag ullared. Kliar i fingrarna och vad är då bättre än shopping at ullared?


Detta saknar man, oja. Bikini och bränna, sol och sommar. depp depp depp depp..

ny blogg?

jag veeet inte.

I don't wanna work today..

Hej!
Inte skrivit på .. år, känns det som.
Händer inte så speciellt mycket just för tillfället. Jag går i skolan, umgås med min älskling, jobbar, träffar plast och ja.. typ det! Ikväll ska jag jobba, 17-21 sen ut en runda med plastis. Efter det ska jag hem i babys varma säng och sova med honom. Sovmorgon hela helgen, no work. hääärligt! Hm, ja.. Har ju tatuerat mig! Bild på det kommer väl någon dag. Blir en till också, nästa månad hoppas jag. Hur sen ser ut och var den ska sitta får ni se då. Nu ska jag packa lite och såntdär inför kvällen. Hörs!

Du

Jag älskar dig,
oavsett vad jag säger eller vad som händer.

...

Det är i dessa studerna man märker vilka som är äkta.
Jag hoppas att jag aldrig mer öppnar ögonen.