nöjd tjej



var en del kläder jag trodde jag skulle behöva slänga eller sälja efter operationen men är inte många plagg som inte passat, faktiskt. tillexempel sitter dessa klänningarna bara snyggare nu. & det skönaste av allt är ändå att slippa bh:n. jaa, jag är nöjd! 32 000 välspenderade pengar. (bilderna är kanske dem snyggaste.. haha)

Kommentarer
Emily säger:

Hej!



Snubblade in på din blogg och OJ vad glad jag blev! Har nämligen också gått ett tag och funderat på att operera mina små bröst. Såå, om det går bra så har jag lite frågor? :)



Vilken storlek hade du innan och vad har du nu? Hur länge är man gör det ont och hur länge är man öm efter operationen? Vad har du för "material", har hört att man kan ha både silikon och nån typ av saltlösning eller så, och vad är det för vikt? Tusen frågor men hade varit himla kul att veta!



Kramar Emily :)

2010-05-13 | 15:30:30
Matilda säger:

Säger bara Grrrr tjejen.. du är sexig

2010-05-13 | 22:46:09
elin jaconelli säger:

32 000? det låter billigt! jag tänkte göra mina på citadellkliniken & där är standardpriset 38 000! hur kom du undan så billigt? vart gjorde du dina? :D:D:D

2010-05-15 | 15:19:37
Bloggadress: http://elinjaconelli.blogg.se/
Joanna säger:

dt blev verkligen skitbra på dig =)

jag har också funderat på dt har varigt i kontakt med dom o dom vill att jag ska komma på sån rådgivning.. men alltså vad har du för storlek för du är ju en aning mindre än vad jag e så jag vill inte att det ska se dumt ut när jag ska göra dt..

För dina blev verkligen skitsnygga..

Inte för att jag e pervars nu Emelie hahah men du känner mig ;)



Kramar

2010-05-15 | 21:15:59
Bloggadress: http://sunriiiise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback