11 maj

Dagarna flyter på & bloggen blir mer och mer glömd. igår var jag & tjejerna uppe i göteborg och kollade på en lägenhet. dock blir det absolut inte den lägenheten jag tänker spendera min tid i framöver. tyvärr. fick ett annat erbjudande idag som låter vääldigt bra. vi får väl se hur allt blir, helt enkelt. för en gångsskull så trivs jag och orkar inte stressa. just nu är ju körkortet prio 1 & snart har jag det i min hand, förhoppningsvis. måste bara slänga in att ni som inte har körtkort & tvivlar på körskola i helsingborg, välj drive-in & välj tobbe. finns ingen bättre körskolelärare!

mitt liv består just nu av jobb, lite tjejerna, johan, körskolan & massa tankar. & eftersom det inte händer speciellt mycket har jag noll saker att dela med mig av. dessutom är jag megafattig. 2 veckor kvar till lönen & jag har aldrig varit såhär fattig. men jag är inte bitter för det. jag klarar allt sålänge jag mår bra!

Kommentarer
Anonym säger:

tycker du är grym som skiter i vad alla tycker ! var bara tvungen att säga de :)

2010-05-11 | 19:23:41
Bloggadress: http://thildaah.blogg.se/
M säger:

drive in är bäst! :) gick också där. ola, martin & tobbe är så jävla bra! :D

2010-05-12 | 01:00:56
paula säger:

mmm håller med thilda, emelie! :)

och haha har heller aldrig varit så här fattig som denna månad. lord in heaven! (ville bara att du skulle veta detta så du inte kände dig ensam)

2010-05-12 | 01:32:38
Bloggadress: http://paulanicolef.blogspot.com
johanna säger:

ååh jag va också på drive-in, o hade tobbe ! :D martin e också skitbra förövrigt. haha tog mitt körkort på 3 veckor, sweeeet :D

2010-05-12 | 08:26:16
Bloggadress: http://johannadahlgren.blogg.se/
Frida säger:

Fin och bra blogg! :) läs min nystartade blogg: www.frideliine.blogg.se

2010-05-12 | 13:29:20
Bloggadress: http://frideliine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback