2 mars

känns som jag börjar komma in i rutinerna på jobbet redan efter två dagar. tror det har mycket med jobbet på donken att göra, om jag ska vara ärlig. trivs jättebra iallafall!

har sovit en timme nu ikväll. min kropp är helt konstig. sova är det jag behöver just nu. men jag klagar inte, sköna är ju typ det skönaste som finns. nu ska jag fortsätta mysa i soffan och titta på när min fina pojkvän spelar x-box.

Kommentarer
johanna säger:

heej emelie! du, en fråga: hur mycket la du när du opererade dig? jag ska operera mig på måndag o det är inte bestämt om det blir 450 eller 500 än .. hahaha. jag vill mest kunna föreställa mig hur "stort" det blir hahaha :D så vill ha en referens eller så :D

2011-03-03 | 15:32:14
Bloggadress: http://johannadahlgren.blogg.se/
johanna säger:

okej men fan vad glad jag blir ! :D det va liksom "din storlek" som har varit lite av min inspiration, hahaha har visat bilder på dig för min pojkvän (normal tjej). o om du la in 450 så passar det nog att jag lägger in 500 för du hade större än mig från början så :) fan vad snällt att du svarade på frågan, vissa kanske tycker sånt är känsligt :D thaanks! jag ska göra det häruppe, bor ju i jönköping. skulle första göra det i jkpg i april men fanns tider i falköping på måndag ( samma företag), o eftersom jag börjar nytt jobb i mitten av mars så vill jag ha det gjort innan jag börjar där. hihi!

2011-03-03 | 16:43:59
Bloggadress: http://johannadahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback