vilken helg!

TORSDAG
började dagen på beach handbollen & fick lite sol på oss. på eftermiddagen åkte jag till söderåsen med tjejerna för att fira sandra. grillade & badade, mys!

FREDAG
jobbade och fick reda på att vår lille kille är född. helgen kunde inte börjat bättre! åkte hem till johans föräldrar & tvättade/grillade. satt där hela kvällen innan vi körde en runda & handlade lite goootte.

LÖRDAG
var & kollade beach handbollen igen. glass på sofiero, bad på örbyängar och grillning i bårslöv hann vi också med!

SÖNDAG
började dagen med en stor frukost som älskling fixade, sedan åkte vi till en shabby chic outlet & blev två ljusstakar och ett tidningsställ rikare. stack till örbyängar & badade/solade några timmar innan pappa bjöd på god hemmalagad pizza & ännu en myskväll. framåt nio var vi hemma igen & kollade big brother finalen (helt rätt att simon vann!)

MÅNDAG
bröjade morgonen med en ordentlig promenad med julia som vi sedan kompenserade upp med en stooor frukost. när johan slutade jobba drog vi till pålsjö & solade ett tag innan vi skulle iväg på bankmöte på väla. gick kaaaalas & allt ser ljust ut! sedan bjöd mamma på mat & fika på deras balkong. härligt! nu ikväll har vi varit hos johans föräldrar & fixat med jobbhemsidan & pratat lite.

har varit helt sinnessjukt sköna dagar nu när jag kollar tillbaka. noll stress och noll planering! ser också nu i efterhand att vi inte ätit hemma en enda dag ... har en del att bjuda igen då alltså! ;) ser fram emot fler helger som denna i sommar!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback