.

avslutar min händelserika och sköna helg med att försöka hitta klänning och skor till midsommar. går sådär faktiskt! tycker inte det finns några fina klänningar? 

imorgon ska jag boka ett besök hos frisören, om jag lyckas hitta någon vettig. kan inte hålla på och färga min utväxt varannan vecka såhär. så det svarta åker tyvärr åt skogen, igen. har en bild i huvudet av hur jag vill ha det & när jag för en gångs skull går till frisören hoppas jag det blir bra! Kommentarer
Ketty säger:

Om du vill gå till en frisör som är duktig och jätte trevlig med bra priser så ska du ringa Pernilla. ( Klippt af Pernilla) Hon har sin salong på vikingsgatan på tågaborg :)

2011-06-07 | 16:06:37
Nickki säger:

Jag kan rekommendera Felicia på Fake hair i stan :) otroligt duktig, jag hade mörkt röd-brunt hår med råttfärgad utväxt och sen en orange-blekt del i håret då jag varit utomlands. Ville ha det fixat o ljusare och på en gång slinga hon en stor del av håret och la i en toning å man hade kunnat tro jag varit där flera ggr för att få det så ljust på en gång! Gå till henne, bra priser också :)

2011-06-07 | 16:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback