27 mars

Påsken var underbar! tillbringade hela helgen i halmstad med familjen. uteserveringar, sol, bikini, shopping, spa och god mat på restauranger. kom hem i söndags efter en tur "inom" ullared. i måndags blev det solning vid pålsjö, glass på sofiero och grillning hos svärföräldrarna på kvällen. mysmys! igår var det dags för jobb idag, men veckorna bara rusar iväg och jag trivs på jobbet så det gör mig ingenting. hunnit träna två gånger i veckan och ätit bra änsålänge (förutom barnpizzan jag nyss slängde i mig.. fan.) igår blev det iallafall kyckling, ceasarsallad med nötter och vitlök & persilja marinerad fetaost. svingott! 

har suttit ute på mammas balkong hela eftermiddagen med fika och massor av prat. jag är så glad över att vädret är som det är! finns ingenting mysigare än att ha sånthär väder. på något konstigt sätt känns det som man är friare när det är fint väder? som att allting är oerhört lätt liskom? håller ni med? 

veckan ser full och planerad ut, som vanligt. ska hinna med träning, tvätta, ut på intersports 20% dag imorgon, umgås med julia och fie, fira valborg, inventera på lördagmorgon, åka till höör på utflykt och annat spännande och gå på teater. ser ut att bli en fin vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback