miffon

Det finns något jag verkligen hatar med bloggvärlden. Alla hemska människor som kommenterar elaka saker & hittar på idiotiska saker. Det är lätt att sitta bakom sin datorskärm och skriva massa skit, men när det väl kommer till kritan är det svårare att säga vad man tycker i verkligheten. Fega jävla miffon! Ni kan lika gärna nu lägga av och hitta någon annan att försöka trycka ner, för det funkar varken på mig, min pojkvän eller familj.

Kommentarer
buhu säger:

Ger man sig in i leken får man leken tåla..

2010-10-08 | 13:57:37
blondie säger:

men hur mogna är vi på en skala här nu????

det finns något som heter privatliv. brukar säga till mina vänner att skitsnack som en person inte kan se dig i ögonen och säga till dig, det räknas inte. och vad är det för strunt om att trakassera andra männsikor? antingen så skaffar man sig ett mer innehållsrikt liv eller så slutar man att avundas andra. det måste vara något som saknas inom en person om man måste göra dumma saker mot andra. jag struntar totalt i andras åsikter angående mig själv och hur jag lever mitt liv. för att jag är så pass säker i mig själv. tycker synd om personer som fixerar så mycket tid framför en datorskärm tex och fantiserar om att man var någon annan. att dem önskar att dem hade allt det där som "alla andra" har. men det kommer inte att hända. så såhär är det miffon... få huvudet ur arslet och vakna för helvete. börja leva ett eget liv och skaffa er en hobby. livet är för kort för att slösa bort på något som bara kommer att ge dåligt samvete när du blir äldre och förhoppningsvis kommer till insikt om livet lite mera. för just nu.. verkar du ju ha noll koll. <3

2010-10-10 | 22:47:54
Anonym säger:

Oj då hade du två eller tre hjärnceller blondie??

2010-10-11 | 09:06:29
emelie säger:

hur ofta sitter du och kollar min blogg anonym? och tack sandra! håller med dig EXAKT. du får krya på dig förresten! <3

2010-10-11 | 20:07:14
Bloggadress: http://ejlo.blogg.se/
blondie säger:

hahahahaha

det är så roligt att leka fjortis och att folk tror på det. men det säger ju bara att man faktiskt vissa anonyma måste skaffa sig ett liv. tycker du är patetisk. och sen kan du säga vad du än vill om mig för det skiter jag fullständigt i.



tack hjärtat, mår lite bättre nu . kramar.



men säg mig anonym!

hur mycket har du i högskolepoäng?

vilken utbildning har du?

vad är ditt mål i ditt liv?



nä jag har skrivit två kommentarer här och är redan trött på det. så meningslöst. haha. peace out. tack för dramat. det gjorde min vardag sååå spännande haha





2010-10-11 | 22:21:23
Anonym säger:

Ansträng inte dina tre hjärnceller för mycket för vips så blir de bara två...

2010-10-12 | 09:51:56
emelie. säger:

allså.. nu börjar jag bli riktigt jävla irriterad. jag garanterar att du är någon jag vet vem är, eftersom du bor i helsingborg. tycker du ska klämma ur dig vem du är nu & sluta vara så jävla feg. annars blockerar jag din ip-adress.

2010-10-12 | 11:34:21
Bloggadress: http://ejlo.blogg.se/
paula säger:

haha nej blocka inte ip-adressen. kolla bara upp vem det är emelie :) skit i dom som skriver massa. bara dom ytliga helsingborgarna som inte känner dig som bara TROR massa saker. det e ju så jälva vanligt här ändå så man e ju van nu. right? ;)

2010-10-12 | 19:30:26
Bloggadress: http://paulanicolef.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback