träning.

För att få finast mage tycker jag att man måste både träna och äta rätt. Har läst mycket om situps och tror inte att enbart situpsen får magen fin eftersom man bara tränar en del av magen. Nedan är några klassiska övningar som jag tror funkar jättebra & dessutom går att göra hemma. Har också hört att man kan få magen att se vältränad ut väldigt snabbt om man bara gör övningarna regelbundet. Värt att testa? Absolut!Magövningar

1. Bryggan
Lägg dig på en mjuk matta och placera dig med rumpan i marken och knäna lätt böjda. Lyft upp rumpan så att du får 90 grader mellan smalbenen och låren. Håll uppe i samma position 3-5 sekunder och återgå till utgångsläget.

Magövningar, bryggan

2. Cyklingsmanövrering
Ligg rakt ner på med din rygg pressad mot golvet. Sätt dina ben i 45 graders position och händerna bakom huvudet. Gör sedan samma rörelse med benen som när du cyklar och rör din vänstra armbåge till ditt högra knä och sedan din högra armbåge till ditt vänstra knä.

Magövningar, cyklingsmanövrering

3. Benlyft
Lägg dig ner på rygg på en bänk så att du har rumpan precis utanför bänken och benen fritt hängande i luften. Lyft sedan benen uppåt så att de kommer i 90 grader och återgå till utgångsläget och upprepa sedan övningen.

Magövningar, Benlyft

4. V-up
Lägg dig ner med ryggen mot golvet eller matten och håll händerna ovanför huvudet. Res benen samtidigt som du reser bålen och sträck dig mot fötterna med händerna. Gå tillbaka till ursprunglig position och upprepa övningen.

Magövningar, V-up


Kommentarer
Anna säger:

ok, jag har 17 dagar på mig tills jag ska vistas i bikini på playan, this better work :P

2010-01-14 | 04:49:01
Bloggadress: http://abananna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback