drömma mig bort ett tag

Har hittat 2 resemål som verkar skitbra! Tunisien och Bulgarien. Vet ni något om dessa får ni gärna skriva lite! Har varit i Tunisien men inte just på detta stället. Har ni några andra tips så tippsna gärna.


Varnakusten, Bulgarien. Verkar skitfint och har aldrig varit där. Kostar typ 6000 på all inclusivehotell. Perfekt!


Djerba, Tunisien. En paradis ö med kristallklartvatten, god mat osv. Varit i tunisien innan dock. Kostar 5000 kr för all inclusive.


Kommentarer
E säger:

Vart i hbg gjorde du din tatuering på ryggen och vad gav du för den ?

2009-01-21 | 18:58:31
Anonym säger:

E: gjorde den på house of pain och den kostade 800 kr :)

2009-01-21 | 20:01:17
Bloggadress: http://ejlo.blogg.se/
Anonym säger:

Jag har varit både i Sunny Beach och i Golden Sands. Sunny är ju bara fest typ, och rätt kassa hotell. Ska man vara ute på kvällen får man hålla i väskan + att där är bara massa svennar så det känns som att vara hemma fast lite värmare. I Golden Sands var det lite bättre, dock var det inte alls långgrunt som det står i beskrivningarna, maten är inte supergod heller.. De städerna, eller, alla vid kusten är rena turiststäder, finns stängsel runt om och åker man utanför ser man hyddor osv. Jag tycker att man åker till ett land för att även kanske se lite fin natur och hur landet verkligen ser ut. Inte ett uppbyggda städer.. Bulgarien är billigt och där är varmt, men åk hellre någonannanstans!

2009-01-21 | 21:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback