min alla hjärtans dag

Jag har haft en bra dag idag. Har inte hunnit med att blogga speciellt mycket dock.. Blev en god, lång fika i stan tidigare då jag fick presenterna som jag visar i inlägget nedan. Efter det åkte jag hem, vilade lite tills älskling kom hit och så åt vi hela familjen en god middag bestående av tacos, tillsammans. Var proppmätt efter det men vi hade bestämt att åka ner till stan för att gå på ljusfesten så det gjorde vi. Ganska mycket folk, vilket var chockerande med tanke på hur lite där var att titta på. Synd.. Tur att Helsingborg är så pass vackert så där alltid är något att kolla på. Fick iaf se några söta saker + en skön promenad på 2 timmar. Gick förbi terasstrapporna där 1 par höll på att vigas (gifta sig) inför hela Helsingborg & Gud. Sjukt fint bröllop. Tänk er vita romantiska kläder, mörkt, massa folk, fin byggnad (kärnan i bakgrunden + en hög trappa), stjärnklart, hög musik och mikrofon och dessutom massvis med fina ljus som lyser upp i fina färger. Sa jag att det var fint?! :) Bilder från kvällen kommer imorgon.

Nu är vi hemma & ligger i min säng med rummet fullt med stearinljus. Har ätit chokladpudding och kollat slutet av melodifestivalen. Jag tyckte den första låten som var rockig faktiskt var bra!

Såja, den överskattade dagen slutade ändå ganska bra. Hur blev eran?

Kommentarer
Helena säger:

Tack snälla. Låter som ni har det jättemysigt, jag har haft en lugn och skön dag och håller med dig om att den här daggen är klart överskattad. Det är väl bara affärerna som tycker att den är toppen!Hoppas att ni får sova gott sen, natti, natti!

2009-02-14 | 23:50:20
Bloggadress: http://beverlyhills.blogg.se/
Frida säger:

Ja, jag bor i Helsingborg, & det gör väl du med? :)

2009-02-15 | 12:44:50
Bloggadress: http://fridayallweek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback