bal & student funderingar

Har nyss provat min balklänning och kommit fram till att den behöver sys in lite. Tur jag testade den idag då, annars hade jag nog fått gå med en förstor klänning. När man tänker efter är det massa saker som ska fixas utöver klänningen. Det är smink, hår, naglar, skor, smycken, väska till balen. Dessutom ska jag ha hårförlängning, ögonfransförlängnig och spraytan.. Sen är det festen, smycken, skor, spraytan, hår, smink och miljoner saker till studenten. Blir helt yr! Men detta ska nog gå bra. Ska bli så himla kul alltså! Dock har jag börjat bli lite fundersam över min balklänning. Den är svart, lång och inte alls "balig". Alla andra ska ha tyll, volanger, glitter, färger och så.. Men tror dock inte det spelar någon roll vilken klänning jag har, kommt ändå alltid hitta någon som har finare än mig.

Jag ska boka: Naglar, håruppsättning (ska ha supertjockt, långt hår. Lite uppsatt och resten nersläppt..), ögonfransförlängning, tid å sy till klänningen, spraytan. Det blir inte billigt detta.. Men sen får man tänka på att balen endast sker en gång i livet. Tyvärr, det är ju så kul att få göra sig megafin! Ni som läser min blogg kan ni inte lägga upp någon bild på eran blogg hur ni såg ut på balen eller studenten & sen länka? Hade varit jättekul!


Kommentarer
angelina säger:

sv: haha nä jag har inte börjat med mitt körkort. kommer nog aldrig göra det.. hahah. går det bra för dig?oh, ja massa stress inför studenten. så jobbigt! jag har inte ens börjat leta balklänning än, haha bra jobbat!

2009-02-16 | 18:37:16
Bloggadress: http://angelinah.blogg.se/
J. säger:

Sv: Tack så mkt.. Du verkar gilla läppar eller? :P

2009-02-16 | 18:44:43
Bloggadress: http://jantra.blogg.se/
alex säger:

svar: ja min dag har varit bra, och åh vad kul för dig! jag har faktiskt köpt allt mitt tyg till balklänning idag, så ska nog kila ner till min sömmerska någon dag och lämna den, det här med balen är ju så himla kul:D/alex

2009-02-16 | 19:40:44
Bloggadress: http://amethyst.blogg.se/
Anonym säger:

är cardinal på fredag?

2009-02-16 | 20:48:26
Bloggadress: http://egs.blogg.se/
Liene säger:

din klänning komme rnog va fin:D varför ska man alltid ha massa tjaffs runt kläder, själva upplevelsen är väl ändå viktigast.

2009-02-16 | 22:20:51
Bloggadress: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback