Att blogga

När jag startade min blogg för ungefär 2 år sedan (och några dagar..) ville jag mest skriva för att kunna skriva av mig. Bloggen var inte alls modent på detta sättet som nu. Det fanns absolut inte såhär många bloggar och folk bloggade inte som dem gör idag, om mode & så. Jag började skriva och skrev som i en dagbok om mina tankar och funderingar samt vad jag gjorde på dagarna. Såhär fortsatte det fram tills nu och jag har alltid sagt att jag bloggar för min egna skull, för att se vad jag gjort, kunna gå tillbaka och läsa m.m. Nu tycker jag det är jättekul med bloggen och läsarna, att se fler och fler som läser min blogg och uppskattar mina inlägg. Jag tycker det är jättekul att man kan dela med sig av modetips, smink/hår, kläder, nyheter, saker som händer i världen osv. i sin blogg. Det bästa är att man kan skriva precis vad man vill i bloggen. Det är jag själv som "äger" den, jag själv som skriver, jag skriver inte för någon annan och för att göra reklam/tjäna pengar. Jag skriver vad jag vill, hur jag vill och när jag vill.

Jag tror att bloggandet kommer bli ännu större. Vad tror ni? Varför bloggar ni?

Kommentarer
linda säger:

Ja, klänningen kommer från nelly, strax under 800kr!

2009-02-10 | 19:02:10
Bloggadress: http://lindahbg.blogg.se/
fansan säger:

Jag skriver för att veta vad jag har gjort bakåt i tiden eftersom mitt minne nog bara är programerat att komma ihåg några få dagar bakåt. Självklart hade vatt kul att ha en miljonläsare och tjäna flera tusen i måndagen med wtf ;)

2009-02-10 | 19:50:06
Bloggadress: http://fanzie.blogg.se/
fansan säger:

Och som du kanske märkt är det fett torrt och tomt i min blogg förtillfället... men det kommer nog igen :)

2009-02-10 | 19:51:11
Bloggadress: http://fanzie.blogg.se/
Sandra Tjulin säger:

Jag bloggar för att det är kul, och sen blir man ju mer och mer peppad av alla kommentarer man får :Dåååh, kolla så sött! : http://sandratjulins.blogg.se/2009/february/the-notebook-mtv-best-kiss-award.html#comment

2009-02-10 | 20:15:10
fansan säger:

Jo ta den rosa klänningen! Det kommer vara snyggt även ifall du har rött hår! :D LOVAAAR!

2009-02-10 | 20:16:40
Bloggadress: http://fanzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback