vecka 10

tjenixan.
denna veckan har varit suft. i måndags pluggade jag till kallköksprovet.. sen på tisdagen jobbade jag och sandri :) och onsdags, hm. stan med älsklingen :) och pluggade. igår fikade familjen först, firade fredrik som fyllde 37 :> sen stack jag och tim till väla. köpte ett linne och en klänning :D   idag har jag änsålänge varit i skolan, dansade salsa på idrotten :DD hahah! så sjukt kul. läraren var bara sååå soft, svängde på höfterna, dansade sånt porno.  så började han dansa med ngr av eleverna, så jag,sandra och julia dansade tro salsa så han inte skulle ta oss. men med turen som man har så tar han självklart tag i mig och börjar dansa.. :o så sjukt pinsamt! hahah, men skoj. sen blev challe den lyckliga :> aja, sen stack trion och fikade på alexandra, världens godaste choco kaffe där ja! graow.. är hemma nu, dom andra två skulle iväg och träna så jag letar bio sålänge, haha :) får se, kanske blir bio, kanske bli filmkväll kanske ngt annat? :D bryr mig inte så mkt just nu, bara jag får va med plast ikväll så! <3<3 timsie ska lana hela helgen, hurra för det liksom! :|  menmen, en helg klarar vi säkert :) får ju en helg med plastis då, som var såååå längesen vi hade. :D 

imorgon har L ferre :) skoj, får se om jag ska dit. beror på villka som ska dit, ;> är detsuttom inte bjuden än? haha! menmen, det löser sig säkårt. ska ju först jobba, 12-21. BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH! hade jag inte gjort det, hade det lätt blivit retro ikväll!

har förövrigt riktigt ont i halsen ;( tråkigt, tråkigt. många som har det just nu, får väl hoppas att det inte går massa skit :\ nästa vecka får vi nyss schema igen! wei. ska ha ellära :\ turism, hotell och servering + dom vanliga lektionerna dådå.

annars händer inte så mycket i tråkiga hbg..  snaaaaaaaaaaaart RODHOS! hoppas jag :> hihi.
pussela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback