hårfärg.



lite bilder tagna på mitt orange-färgade hår som jag just nu inte vet hur jag ska få rätt på... silverschampoo? slingning? friösren? blekning? brunhårig? svarthårig? extensions? alltid lika svårt.. (håret ser inte jätteorange ut på bilderna men det är det)

Kommentarer
Alexandra säger:

tror inte du ska bleka det mer nu och det tror jag inte frisören heller velat:). Men testa att köp en askblond toning och lägg först på i mellanpartiet eller där det är som mest orange. Sen får du hålla lite koll så att det inte blir för mörkt eftersom håret är ganska preparerat efter all blekning. Sedan kan du lägga lite i botten och på topparna också. Sedan sköljer du bara när det blivit den tonen du vill ha.

Värt att testa i alla fall.

Tänk på att oftast blir toningen mörkare än vad man tänkt sig i början men det är på grund av överskottsfärgen och det kommer försvinna när du tvättar håret nästa gång.

Så detta rekommenderar jag om du vill fortsätta ha ljust hår:).

Efter toningen kan du också fortsätta att underhålla det med ett bra silverschampo.



Vill du bli mörkare så ska du också tänka toning och gärna i en neutral färg första gången. Exempelvis, ljusbrun, mellanbrun, eller mörkbrun, mörkblond. Det ska inte vara färger som har så kallade toner i sig såsom chokladbrun eller mahogny.



Lycka till:)



2010-09-29 | 10:36:14
Bloggadress: http://alexandraringbom.blogspot.com
E säger:

Gå till en frisör och be dom lägga i en nyansering (någon form av färg/schampo) tror jag. Men det hjälper jätte mycket och sliter knappt på håret. Min frisör brukar köra det på mig efter slingningen och då blir det en extra kall o fin blond ton.

2010-09-29 | 21:00:02
Filippa säger:

Risken finns att du blir grönhårig om du lägger en askigton eller kallare färger, mitt tips är att du använder dig av lite varmare färger om du ska bli mörk. Om du vill bli ljus hade jag rekomenderat dig att slinga med två olika den ena blondering, den andra någon ljusbrun färg, sen när de är klart lägger du en toning på de som är lite askigare! Det blir super snyggt!:) hör av dig om du behöver hjälp :)

2010-10-08 | 09:26:27
Bloggadress: http://filipparosenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback