ENLIGT MIG.


  • RÖTT LÄPPSTIFT. veery nice nu inför hösten & mörkret. snyggast till brunetter, enligt mig.
  • JACKOR, i alla former & varianter. älskar att shoppa jackor!
  • VINTERPLANERINGEN. massor som ska planeras nu, julen, nyår, resor i vinter m.m. gillas!
  • SHORTS PÅ HÖSTEN & VINTERN. ja, så jävla rätt! varför gömma sina bruna spiror i obekväma jeans bara för solen inte skiner? på med stövlar, overkneestrumpor, mysig kofta & jacka - du kommer inte frysa.




  • COPYCATS. ja en del människor kan helt enkelt inte komma på något själva. tråkigt tråkigt.
  • AVUNDSJUKA BLOGGARE som måste leka perfektionister i sina bloggar för att allting ska se bra ut. "man ska inte använda brunutan sol eller sola, man ska inte ha shorts på vintern, man ska vara fet istället för smal, man ska inte äta nyttigt för då tror folk man har anorexia, man ska inte operera brösten för det är ute." and so on. Visst, ha era åsikter men försök inte leka så jävla perfekta. Alla vill innerst inne vara lite solbrända eftersom det är bevisat att man mår bäst då. Alla har vi något vi "hade kunnat" ändra på våra kroppar, och hur gör man annars om man inte opererar det?! Nej, man behöver inte alltid gå emot alla åsikter. Visst, kanske finns människor som tycker vissa av dessa sakerna men många "tycker" det bara för att gå emot.
  • FESTKOMPISARNA. ja, självklart har man en del kompisar man bara träffar ute när man festar. men egentligen skulle jag inte kalla dem kompisar. så jävla fult när folk bara träffas fre/lörd kvällarna för att supa sig fulla tillsammans, bråka & sedan skiljas åt för någon kille osv & ändå kalla sig för "bästa vänner". För mig är en bästa vän någon man inte enbart träffar när det är fest, utan också på vardagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback